Om benker i støpejern og tre

 

Min favoritt hagebenk

Hei og takk for at du stakk innom hagebenken.no. Veldig hyggelig at du har lyst på en klassisk hagebenk,  en benk som er litt utenom det vanlige :-)

Dagens trend i hagemøbler er mye plast, kunstig rattan og andre lette og nærmest vedlikeholdsfrie materialer. Våre hagebenker veier litt, de lages i støpejern og tre og er ikke like vedlikeholdsfrie.

Litt vedlikehold er noe som må til for til at din benk holder seg pen over tid.

Denne sesongen er benkene utstyrt med granplanker fra Finland, et levende naturmateriale som kan avgi litt kvae. 

Benken kan stå ute i regn og vind og snø, slik at den får det røffe og værslitte utseende, men om vinteren trives den best under litt tak og mot en vegg .
Støpejern er ikke rustfritt, det får etterhvert patina og du bør være forberedt på å behandle benken og beskytte den mot rust om du ikke vil ha den litt vintage looken som jo er kjempemoderne i dag. 

VIKTIG FØR DU BEGYNNER: sørg for nødvendig hjelp når du setter opp benken, elementene er tunge. Plasser alle skruene i treplankene før du monterer, sett alle plankene på rammene samtidig og FØR du begynner å skru dem fast. Ikke stram for mye. 

Er du interessert i et større antall benker? Vil du bestille flere benker for borettslag, kommune, andre offentlige miljøer, park e.l.,  eller har du kanskje behov for benker flere steder enn hjemme? Ta kontakt. Vi kan tenke større m.h.t. farger, levering og pris.

ÅPENT KJØP i 30 DAGER
(bruk angrerettskjema ved retur, skjema sendes på e-post sammen med leveringsbekreftelse).

RETURFRAKT BEKOSTES AV KUNDEN

Huset Kvist as har ikke vanlig utsalg, vi selger kun på nett. Velger du å hente benken selv i Vestby vil du finne den i nettbutikkens lager i Verpetveien 31, 1540 Vestby. ETTER AVTALE.